Srbija odličan poligon za biznis – greške manje koštaju ovde
25. septembra 2018.
Javni poziv za razvojne projekte preduzetništva
2. oktobra 2018.

Da li ste ikada mislili da ćete biti u mogućnosti da sami dizajnirate svoju košulju?

Da li ste ikada mislili da ćete biti u mogućnosti da sami dizajnirate svoju košulju, birate materijal i na kraju je dobijete šivenu prema vašim merama? MojKrojac.com je odveo ovaj tradicionalni posao starih majstora u 21.vek i približio ga svim muškarcima i ženama, sa svojom interaktivnom platformom i mogućnošću online dizajniranja i poručivanja košulja.

Košulje su odevni predmet sa najviše detalja, kao što su kragna, manžetne, kopčanje, osnova, leđa, tip dugmadi… Košulja je jedini odevni predmet koji zahteva da stoji savršeno na muškarcu. Rukavi bi trebalo da budu dovoljno dugi da se manžetne ne penju na zglob kada savijete ruku,  između vrata i kragne treba da ostane prostor za dva ili tri prsta, šavovi moraju savršeno da stoje na ivici ramena. Ostale mere su po želji i ukusu muškarca, da li voli da nosi komotnije ili slim fit košulje.

Današnjem muškarcu je jako teško da u prodavnici košulja pronađe standardnu veličinu koja ispunjava sve gore zadate uslove.

Upravo iz tog problema je nastao koncept MojKrojac.com gde klijent učestvuje u celokupnom procesu kreiranja košulje on line ili u radnji uz pomoć stručnog osoblja, počevši od odabira materijala, izbora kragne, manžetni i ostalih detalja na košulji. Uz pomoć detaljnog uputstva uzimanja mera, klijent sam može jednostavno da se izmeri, ili ako je u mogućnosti da poseti jedan od prodajnih salona, stručna ruka krojača će se pobrinuti za to.

Preko 100 različitih luksuznih materijala koji se nalaze na stanju i sopstvena proizvodnja smeštena u Beogradu, omogućavaju klijentima da dobiju košulju u najkraćem mogućem roku, u nekim slučajevima i u roku od 24 časa.

Visok nivo tehnike izrade košulja kao što su upotreba francuskog šava, sedam uboda igle u jednom centimetru, plitak štep na kragni, su detalji koji daju čist, luksuzan i precizan izgled košulji i koji se ne mogu pronaći na košuljama koje se izrađuju serijski i prodaju u standardnim veličinama. Ne zaboravimo i omiljeni detalj većine klijenata, a to su izvezeni inicijali na struku ili levoj manžetni koji predstavljaju konačnu potvrdu da je košulja šivena po meri i uglavnom se povezuje sa košuljama višeg cenovnog ranga.

Pored košulja, MojKrojac koncept je zaokružio svoju ponudu sa Polo majicama od 100% pamučnog mercerizovanog italijanskog pamuka, muškim odelima i sportskim sakoima izrađenih od 100% italijanske vune, Base London cipelama i kompletnim aksesoarom potrebnim savremenom muškarcu.

Glavni principi poslovanja MojKrojac.com se svode na zadovoljnog klijenta po svaku cenu i proizvodnju visoko kvalitetnih košulja po normalnim cenama. Otvorivši radnju u Beogradu i Podgorici, MojKrojac je omogućio klijentima iz ovog regiona da ih lično posete i pogledaju ponudu, dok za sada, klijenti iz ostalih regiona mogu da dizajniraju i poruče svoju Košulju i ostale artikle iz ponude online.