RAD, ZNANJE I ULAGANJE TO JE DOBITNA FORMULA
19. septembra 2018.
Kako da napravite proizvod koji je i reklamno i umetničko delo
24. septembra 2018.

Predavanja fondacije „Registar nacionalnog internet domena Srbije“

U skladu sa svojim opredeljenjem da pomaže unapređivanje domaćeg internet prostora u saradnji sa srpskom internet zajednicom, Fondacija „Registar nacionalnog internet domena Srbije“, organizuje širom naše zemlje seriju jednodnevnih predavanja. Prva u nizu edukacija, održana je u prostorijama Biznis inkubator centra u Kruševcu.

Reč je o edukaciji koja je namenjena mikro, malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima iz Kruševca i okoline, koji imaju želju, odnosno potrebu da unaprede prisustvo svoje firme na Internetu. Među zastupljenim temama, kao sto su: Nastup na društvenim mrežama, Uvod u oglašavanje na internetu i kako biti prvi na Guglu u Kruševcu, prva i najvažnija je „Pravilno prisustvo poslovnih ljudi na Intenetu“, o kojoj je govorio rukovodilac sektora marketinga i komunikacija Registra nacionalnog internet domena Srbije, Predrag Milićević

Cilj je zapravo da korisnici izaberu ono što im najviše odgovara i omogućava im da najkvalitetnije funkcionišu, što će im omogućiti uspostavljanje saradnje sa potencijalnim partnerima, zaključio je Milićević. Lokalni partner Fondacije je Udruženje građana Tag-web, čiji je predsednik Dragan Marić , takođe potvrdio da je ideja bila da se privrednici motivišu da iskoriste usluge interneta, kako bi se što bolje predstavili.

U planu je da se ovakve i slične radionice organizuju i u narednom periodu, rekao je ovom prilikom Marić.