Završna konferencija KBIG 2 projekta
21. marta 2018.
Javna nabavka električne energije za 2018. god.
9. maja 2018.

Završna konferencija projekta „Kreativni biznis inovacioni generator u funkciji razvoja omladinskog i ženskog preduzetništva“

Na finalnoj konferenciji projekta „Kreativni biznis inovacioni generator u funkciji razvoja omladinskog i ženskog preduzetništva „, u velikoj sali Regionalne privredne komore Kruševac, sumirani su rezultati i prikazane  realizovane aktivnosti.

Takođe, proglašeni su najbolji radovi, za čije su autore obezbeđene vredne nagrade, istakla je direktorka Biznis inkubator centra Dragana Bogdanović.

Projekat su tokom 8 meseci, zajednički realizovali Biznis inkubator i Visoka poslovna škola strukovnih studija „Profesor doktor Radomir Bojković“, koji u ovoj godini obeležava jubilej – 25 godina od osnivanja, a uz podršku Razvojne agencije Srbije, Grada Kruševca, Regionalne privredne komore Rasinskog okruga, Vaspitno popravnog doma, Nacionalne službe za zapošljavanje i Visoke tehničko tehnološke škole strukovnih studija.

Finalnoj konferenciji projekta koji je realizovan u okviru Programa podrške projektima za unapređenje ekonomskog razvoja Razvojne agencije Srbije, prisustvovala je i zamenik gradonačelnice Vesna Lazarević.