Usluge Regionalnog inovacionog startap centar Rasinskog okruga
5. septembra 2019.
PREDSTAVLJANJE KONKURSA UNICEF-OVOG INOVACIONOG FONDA ZA TEHNOLOGIJE IZ GRANIČNIH OBLASTI NAUKE
19. septembra 2019.

MEET-UP „REČNIK STARTAP POJMOVA“ I PREZENTACIJA KONKURSA UNICEF INOVACIONOG FONDA

Imaš tim i ideju za svoj startap? Želiš da pokreneš svoj biznis, ali ne znaš odakle da počneš?

Nudimo ti mentorski program u trajanju od šest meseci i korišćenje coworking prostora u Inovacionom startap centru koji funkcioniše u okviru Biznis inkubatora Kruševac, i to sve potpuno BESPLATNO!

Prva sezona mentorskog programa namenjenog potencijalnim inovacionim startapovima i preduzetnicima počinje u utorak, 24.09.2019. godine.

U savremeno opremljenom Inovacionom startap centru u utorak 24.09.2019. godine sa početkom u 13h održaće se meetup događaj na temu „Rečnik startap pojmova“ – jer želimo da krenemo upravo od upoznavanja sa osnovnim startap pojmovima, ali i uslugama koje Inovacioni startap centar nudi.

Kako bi ti put ka novom biznisu bio lakši, otvaramo ti i vrata različitih inovacionih i drugih fondova. Tim povodom, gost našeg događaja biće Vladimir Trkulja koji će predstaviti konkurs za tehnologije iz graničnih oblasti nauke koji je raspisao UNICEF-ov Inovacioni fond, u potrazi za tehnologijama kojima će se premostiti jaz u obrazovanju ili dostupnosti interneta kako bi se unapredilo zapošljavanje. UNICEF-ov Inovacioni fond obezbeđuje do 100.000 dolara investicije (bez uzimanja vlasničkog udela u kompaniji) za rano finansiranje profitnih tehnoloških start-up kompanija koje imaju potencijal da doprinesu čovečanstvu.

Očekujemo te! Prijavi se popunjavanjem formulara na linku!