Biznis inkubator centar u Kruševcu aplicirao projektom regionalnog inovacionog Start ap centra
13. avgusta 2018.
Odobrena sredstva za formiranje Regionalnog Startap centra
6. septembra 2018.

KONKURS ZA INOVACIONE FIRME FONDACIJE NOVAKA DJOKOVIĆA !

KO MOŽE DA SE PRIJAVI NA KONKURS

Svako ko ispunjava uslove konkursa i misli da tražimo baš tu kreativnu i originalnu ideju koja ti se vrzma neko vreme u glavi!

KAD

Konkurs je otvoren od 20. avgusta do 10. septembra 2018. godine.

KAKO

Da biste učestvovali na konkursu potrebno je da

  1. pažljivo pročitate uslove konkursa
  2. pošaljete video u trajanju od jednog minuta u kojem objašnjavate svoju ideju (video ne mora biti profesionalno sniman)
  3. popunite polja ispod sa svojim kontakt podacima
  4. pošaljete popunjenu PDF ili PPT prezentaciju koju ste skinuli sa našeg sajta
  5. budete maštoviti, domišljati i pre svega plemeniti!
ŠTA POSLE

18. i 19. septembra biramo finaliste koji će dobiti sjajnu priliku da rade na svojoj ideji uz mentore iz Startita i drugih poznatih organizacija. Pripremili su za vas razne obuke koje će vam pomoći da zaista budete najbolja verzija sebe i prezentujete svoju ideju onako kako to i zaslužuje!

I ONDA FINALE!

Svi se zajedno spremamo za 3. oktobar u Startit Centru, u Beogradu kada biramo najbolje među vama i dodeljujemo ove vredne nagrade s kojim ćete zakoračiti spremni u svet preduzetništva.

NAGRADE
  • Direktan plasman na Google Launchpad događaj gde će 50 stručnjaka po izboru Google-a da učestvuje u mentorskom programu i naučiti vas kako da unapredite svoje poslovanje. Samo 10 timova moći će da učestvuje u ovom programu, a pobednik konkursa dobiće direktan plasman i time će se približiti i Google-ovom globalnom akcelerator programu, njihovoj globalnoj mreži mentora i startapa i svim prednostima koje pružaju
  • Direktan plasman na Startitovoj Startap akademiji na jesen, jednoj od najboljih u regionu, u trajanju od tri meseca gde ćete imati priliku da radite i stvarate sa poznatim i iskusnim mentorima
  • Kancelarijski prostor i mentorske sate eksperata iz Startita koji će vam pomoći da svoje ideje razvijete i što pre ponudite svetu!
  • I još mnogo toga! 🙂