Promocija projekta DM INKUBATOR u Biznis inkubator centru u Kruševcu
12. oktobra 2018.
Javna nabavka usluge inovacione stručne podrške za uspostavljanje RISC
12. oktobra 2018.

Jesenji sajam zapošljavanja u Kruševcu gde je učestvovao i Biznis Inkubator

U kruševačkoj Hali sportova otvoren je Jesenji sajam zapošljavanja, 28. u organizaciji  Nacionalne  službe za zapošljavanje.

Oko 30 poslodavaca iskazalo je potrebu za oko tri stotine radnika. Sajam, svojevrsno mesto susreta poslodavaca i nezaposlenih, zamišljen je kao jedna od mera aktivne politike zapošljavanja, u kome licima sa evidencije nezaposlenih logističku podršku daju zaposleni u filijali, a neposredan kontakt je i najbolji vid upoznavanja, istakao je neposredno pred otvaranje 28. po redu Sajma zapošljavanja, direktor kruševačke filijale Predrag Marković.

Sajam je zvanično otvorila gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović. Inače, prema evidenciji Službe za zapošljavanje, broj nezaposlenih u Rasinskom okrugu je u padu, a zahvaljući Prolećnom sajmu zapošljavanja, do posla je došlo  nekoliko stotina lica.

I na ovom Sajmu iskazana je potreba poslodavaca za licima koja poseduje posebne veštine, pre svega za zanatlijama, a iskazana je potreba i za  rukovaocima  CNN mašinama, vozačima  C i D klategorije i mesarima.