KONKURS ZA INOVACIONE FIRME FONDACIJE NOVAKA DJOKOVIĆA !
4. septembra 2018.
JAVNI POZIV ZA DODELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA U OKVIRU PROGRAMA PODSTICANjA RAZVOJA PREDUZETNIŠTVA KROZ FINANSIJSKU PODRŠKU ZA POČETNIKE U POSLOVANjU U 2018. GODINI
6. septembra 2018.

Odobrena sredstva za formiranje Regionalnog Startap centra

Biznis inkubator centar u Kruševcu aplicirao je novim projektom kod  Ministarstva za inovacije, nauku i tehnološki razvoj i odobrena su mu sredstva za formiranje Regionalnog Startap centra.

Opredeljeno je 42,5 miliona dinara za izgradnju i kompletno opremanje prostora od 300 kvadrata. Kako navodi direktorka Biznis inkubator centra pored Niša i Beograda, Kruševac je jedini grad kojem je omogućeno formiranje regionalnog centra.

Veliku logističku i poslovnu podršku, budući mladi preduzetnici imaće u ovom regionalnom centru, u kom će sticati saznanja sa kolagema sa čitave teritorije Rasinskog Upravnog okruga.

U naredna dva meseca biće sproveden tender i javna nabavka, a po dinamici projekta, grubi gradjevinski radovi biće okončani do kraja kalendarske godine.

Za otvaranje inovaciog centra veliku podršku Biznis inkubator centar imao je u Gradu Kruševcu i svim vladajućim strukturama.