MEET-UP „REČNIK STARTAP POJMOVA“ I PREZENTACIJA KONKURSA UNICEF INOVACIONOG FONDA
18. septembra 2019.
INFO DAN U PRVOJ TEHNIČKOJ ŠKOLI U KRUŠEVCU
25. septembra 2019.

PREDSTAVLJANJE KONKURSA UNICEF-OVOG INOVACIONOG FONDA ZA TEHNOLOGIJE IZ GRANIČNIH OBLASTI NAUKE

U prostorijama Inovacionog startap centra, u okviru Biznis inkubatora u Kruševcu, u utorak 24.09.2019. godine sa početkom u 14h biće održana promocija konkursa UNICEF-ovog Inovacionog fonda.

Tom prilikom će predstavnik UNICEF-a Vladimir Trkulja svim zainteresovanim startapovima predstaviti konkurs za tehnologije iz graničnih oblasti nauke, koji je raspisao UNICEF-ov Inovacioni fond, u potrazi za tehnologijama kojima će se premostiti jaz u obrazovanju ili dostupnosti interneta, kako bi se unapredilo zapošljavanje.

UNICEF-ov Inovacioni fond obezbeđuje do 100.000 dolara investicije (bez uzimanja vlasničkog udela u kompaniji) za rano finansiranje profitnih tehnoloških start-up kompanija koje imaju potencijal da doprinesu čovečanstvu.

Ukoliko ste vlasnik start-up kompanije koja se bavi mašinskim učenjem (ML), veštačkom inteligencijom (AI), blokčejn tehnologijama ili proširenom stvarnošću (VR/AR) u jednoj od zemalja uključenih u UNICEF-ove programe, i posedujete funkcionalni prototip otvorenog koda (ili ste voljni da otvorite pristup kodu) koji daje obećavajuće rezultate, UNICEF-ov Inovacioni fond traži upravo Vas.