O Biznis Inkubatoru

Biznis Inkubator je osnovao grad Kruševac sa idejom i namerom da svojim stanarima stvori adekvatno i moderno poslovno okruženje koje će im omogućiti uspešno prevazilaženje početne, ujedno i najkritičnije faze njihovog poslovanja, pružanjem potrebnih znanja, resursa i alata za rast i razvoj.

Program biznis inkubacije je naročito važan zato što se mnogi preduzetnici na samom početku rada suočavaju sa problemom nedostatka početnog kapitala, nedovoljnog iskustva u upravljanju preduzećem i nepoznavanja tržišta.

Osnovni cilj za formiranje i postojanje Biznis Inkubatora je unapređenje razvoja preduzetništva koje omogućava rast novih preduzeća, otvaranje radnih mesta i razvoj novih tehnologija i ideja. Iskustvo pokazuje da startap (startup) preduzeća koja su razvijena u biznis inkubatorima ostvaruju niže stope poslovnog neuspeha, za razliku od preduzeća koja su razvijena van inkubatora.

Na teritoriji cele Srbije jedino je u Kruševcu, na nepun kilometer od strogog centra grada izgrađen nov, moderan i namenski opremljen Biznis Inkubator površine 1630m2 sa kompletno uređenim poslovnim modulima, veličine od 12m² do 102m² pogodnim za sve vrste poslovnih delatnosti. Cilj ovakve tehničke opremljenosti je da se pruži adekvatna podrška svim preduzetnicima i startap timovima koji imaju motivaciju da svoj posao dovedu do napretka i razvitka, kao i da se ostvari saradnja sa preduzećima koja se interesuju za upotrebu modernog prostora za poslovanje koji poseduje kompletnu tehničku opremljenost i najmodernije alate za rad.

Naš inkubator je višenamenski što znači da smo apsolutno kompatibilni da ostvarimo prijem i pružimon pomoć svim novoosnovanim preduzećima, kako proizvodnih, tako i uslužnih delatnosti koja zadovoljavaju osnovne tržišne, tehnološke i ekološke standarde.

Biznis Inkubator je više od moderno opremljenog poslovnog prostora – Biznis Inkubator je institucija posvećena razvoju poslovanja i tržišta rada. Pružamo nepodeljenu podršku kroz mnogobrojne usluge stručnih kadrova, prominentna partnerstva i punu tehničku opremljenost kako bi se Vaš biznis neometeno razvijao i napredovao.

Kontaktirajte nas da saznate kako možete postati deo poslovne zajednice koja u interesu ima poslovnu evoluciju, napredak, razvitak i formiranje konkurentnog tržišta.