Šta je dentalni turizam?

Dentalni turizam je grana zdravstvenog turizma. Mnogo ljudi širom sveta dolazi u Srbiju da bi sanirali svoje stomatološke probleme. To je spoj lepog i korisnog - besplatan odmor u službi oralnog zdravlja!

Saradnju obično počinjemo razmenom e-mailova, tumačenjem ortopan snimka koji biste nam poslali. Na osnovu toga možemo dati približnu procenu Vašeg stanja zuba i nekoliko predloga šta bi u Vašem slučaju bilo najbolje uraditi, a u skladu sa Vašim mogućnostima.

Kompletnu brigu o Vama preuzimamo od sletanja na aerodrom do smeštaja koji smo obezbedili. Nakon smeštaja u hotel, vozač će Vas prevesti do ordinacije gde ćemo uraditi konzilarni pregled, predložiti plan terapije sa dinamikom izvođenja i ordinaciju gde ćete otpočeti sa stomatološkim inetvencijama.

Sve intervencije radimo bezbolno u lokalnoj anesteziji.

Sve intervencije ćemo izvesti kvalitetno i u realnom roku, a iz tih razloga je potrebno da blagovremeno ugovorimo Vaš dolazak.

Naš projekat je proizvod poslovno-tehničke saradnje između Biznis inkubatora, Kampanje Osmeh za promenu i Stomatološke ordinacije HAPPY DENTAL uz podršku Udruženja Zdravstvenih Radnika Kneginja Milica.

Biznis inkubator Kruševac obezbeđuje:
• Hotelski smeštaj (polu pansion) u ugostiteljsko-smeštajnom objektu Ribarski konaci u Ribarskoj banji
• Prevoz od areodroma do hotela ( i obratno), vožnja od Ribarske banje do potrebne destinacije i lični vozač
• Prevodioca (ukoliko je to potrebno)
• Wellnes i spa (kraljičina kada, stolica za podizanje imuniteta, tursko kupatilo, sauna), teretana, masaža (kraljevska, parcijalna, limfna drenaža nogu, relax, masaža lica, stopala – po izboru u trajanju od 30 min.)
• Organizaciju izleta – obilazak manastira Sv. Roman, Đunis, poseta Lazarevom grau, izlet na Jastrebac i poseta Avantura parku + 3 sata slobodnog vremena gde god da se ide + povratak do banje

Ordinacije zadužene za pružanje stomatoloških usluga:
• HAPPY DENTAL ,Dr Nenad Milošević
ID Kreativ Dental, Dr Ivan Pavlović
Kreativ Dental Studio, Dr Marija Petrović

Laboratorija zadužena za pružanje stomatoloških usluga:
Kreativ Dental Lab, Dušan Dragutinović

Kontaktirajte nas

- Putem Vibera i Whats app-a 064/83-55-204

Naš Tim

Dr Marija Petrović

Kreativ Dental Studio

Dr Nenad Milošević

HAPPY DENTAL

Dr Ivan Pavlović

ID Kreativ Dental

Dušan Dragutinović

Kreativ Dental Lab