Šta je dentalni turizam?

Dentalni turizam je grana zdravstvenog turizma. Mnogo ljudi širom sveta dolazi u Srbiju da bi sanirali svoje stomatološke probleme. To je spoj lepog i korisnog - besplatan odmor u službi oralnog zdravlja!

Saradnju obično počinjemo razmenom e-mailova, tumačenjem ortopan snimka koji biste nam poslali. Na osnovu toga možemo dati približnu procenu Vašeg stanja zuba i nekoliko predloga šta bi u Vašem slučaju bilo najbolje uraditi, a u skladu sa Vašim mogućnostima.

Kompletnu brigu o Vama preuzimamo od sletanja na aerodrom do smeštaja koji smo obezbedili. Nakon smeštaja u hotel, vozač će Vas prevesti do ordinacije gde ćemo uraditi konzilarni pregled, predložiti plan terapije sa dinamikom izvođenja i ordinaciju gde ćete otpočeti sa stomatološkim inetvencijama.

Sve intervencije radimo bezbolno u lokalnoj anesteziji.

Sve intervencije ćemo izvesti kvalitetno i u realnom roku, a iz tih razloga je potrebno da blagovremeno ugovorimo Vaš dolazak.

Naš projekat je proizvod poslovno-tehničke saradnje između Biznis inkubatora, Kampanje Osmeh za promenu i Stomatološke ordinacije HAPPY DENTAL uz podršku Udruženja Zdravstvenih Radnika Kneginja Milica.

Biznis inkubator Kruševac obezbeđuje:
• Hotelski smeštaj
• Prevoz od areodroma do hotela ( i obratno), vožnja od Ribarske banje do potrebne destinacije i lični vozač
• Prevodioca (ukoliko je to potrebno)
• Wellnes i spa (kraljičina kada, stolica za podizanje imuniteta, tursko kupatilo, sauna), teretana, masaža (kraljevska, parcijalna, limfna drenaža nogu, relax, masaža lica, stopala – po izboru u trajanju od 30 min.)
• Organizaciju izleta – obilazak manastira Sv. Roman, Đunis, poseta Lazarevom grau, izlet na Jastrebac i poseta Avantura parku + 3 sata slobodnog vremena gde god da se ide + povratak do banje

Ordinacije zadužene za pružanje stomatoloških usluga:
• HAPPY DENTAL ,Dr Nenad Milošević
• ID Kreativ Dental, Dr Ivan Pavlović
• Kreativ Dental Studio, Dr Marija Petrović

Laboratorija zadužena za pružanje stomatoloških usluga:
• Kreativ Dental Lab, Dušan Dragutinović

Kontaktirajte nas

- Putem Vibera i Whats app-a 064/83-55-204

Naš Tim

Dr. Marija Petrović, dimpolirala je na Stomatološkom fakultetu u Beogradu 2012. godine. Nakon obavljenog pripravničkog staža i položenog državnog ispita svoje usavršavanje nastavlja u privatnoj praksi pristupajući svakom pacijentu sa velikom pažnjom i razumevanjem. Kao rezultat vizije o savršenoj stomatologiji 2018. godine nastaje Kreativ Dental Studio.
Rođen 19.05.1980. godine u Paraćinu. Diplomirao na Medicinskom fakultetu-odsek stomatologija Univerziteta u Nišu 2008. godine. Zaposlen u Ordinaciji za Estetsku stomatologiju EURODENT u Kruševcu do 2013. godine. Od 2013. godine osnivač i direktor HAPPY DENTAL-a. Osnivač i predsednik Udruženja zdravstvenih radnika Kneginja Milica(UZRKM). Poseduje višegodišnje iskustvo u radu sa decom i odraslima u oblasti opšte stomatologije, stomatološke protetike i bolesti zuba i usta. Redovni učesnik domaćih i međunarodnih simpozijuma i kongresa. Stručno se usavršavao na brojnim kursevima u zemlji i inostranstvu. Autor stručnog saopštenja "PREVENTIVNE MERE I PROTOKOLI U RADU ZA VREME EPIDEMIJE COVID 19 U STOMATOLOŠKIM ORDINACIJAMA" na 14.Kongresu sa međunarodnim učešćem NAUZRS-a. Autor akreditovanog testa iz endodoncije "Mašinska instrumentacija kanala korena zuba", rukovodilac kurseva iz endodoncije "Mašinska obrada kanala korena za početnike". Član Stomatološke komore Srbije sa važećom Licencom za rad. Dobitnik Oktobarske nagrade Opštine Trstenik u 2019. god. za izuzetan doprinos u oblasti zdravstva, kulturnog života, sporta, edukaciji mladih i učešću u humanitarnim akcijama.
Stomatološka ordinacija "ID Kreativ Dental" čiji je vlasnik i osnivač doktor Ivan Pavlović, na adresi kosovska 44/9 u Kruševcu, nudi Vam sve vrste stomatoloških usluga uz vrhunski kvalitet u prijatnom ambijentu. Stručnost, savremana oprema i posvećen pristup svakom pacijentu, kao i bezbolnost prilikom intervencija gradi poverenje i otlanja sve nepotrebne strahove, kako kod dece tako i kod odraslih pacijenata.
Zubotehnčka laboratorija osnovana je 2010. godine u Kruševcu prvobitno pod imenom "Implus Plus". Nakon četri uspešne godine, osnivač i vlasnik Dušan Dragutinović na poyiv svetski priznatog stručnajja dr Jana Hajta odlazi u Minhen gde se pridružuje njegovom timu i na čijoj klinici provodi naredne dve godine. Labaratorija se ponovo formira 2016.godine, ovog puta pod imenom "Kreative Dental Lab" sa potpuno novim konceptom rada. Naime, prvi smo u ovom regionu nastupili sa ponudom najsavremenije usluge u stomatoligiji. Nakon višegodišnje, kontinuirane internacionalne edukacije odlučili smo da se stomatološkim ordinacijama ponudimo svetske trendove kada je u pitanju protetika.