O uslugama Biznis inkubatora

Biznis Inkubator je jedan od samo 10 sertifikovanih Info centara za inovacije u Srbiji koje pruža pomoć i podršku malim i srednjim preduzećima. Ovaj benefit nije samo za naše stanare već i za sve ostale zainteresove za ove usluge. Osnovne usluge Biznis Inkubatora za podršku preduzetnicima uključuju:
- pružanje informacija o novostima na nacionalnom, regionalnom i lokalnom nivou (o pristupnim fondovima, seminarima i konferencijama i svim opštim informacijama o inovacijama vezanim za MSP sektor).
- povezivanje malih i srednjih preduzeća sa drugim preduzećima i organizacijama u svrhu kreiranja produktivne zajednice koja ostvaruje uzajamno korisnu saradnju
- pomoć preduzećima i istraživačkim institucijama u transferu tehnologije

Kruševački Biznis Inkubator ima i registovani ogranak za pružanje ugostiteljskih usluga. Ovo nam omogućava da kvalitet boravka stanara u inkubatoru podignemo na viši nivo. Bife Biznis inkubatora prati radno vreme korisnika naših usluga i na raspolaganju su im osvežavajući i topli napici po simboličnim cenama.

Dodatno smo proširili izbor usluga registrujući još jedan ogranak za računovodstvene usluge pa su naši stanari u mogućnosti da svoje knjigovodstvene poslove prepuste Biznis Inkubatoru u svrhu efikasnijeg poslovođstva.

Stanarima Biznis Inkubatora su pored njihovog individualnog poslovnog prostora na raspolaganju i “zajedničke” prostorije što podrazumeva:
- malu salu za sastanke (površine 24m² sa konferencijskim stolom za 10 osoba);
- veliku salu (površine 107m² savremeno opremljenu sa “pametnom tablom” (smart board), projektorom, platnom, LCD televizorom, savršenom za prezentacije, edukacije, seminare i druga poslovna dešavanja);
- kompletno opremljena čajna kuhinja,
- terase
- veliki parking.

Za pojačanu bezbednost i sigurnost prostora, ceo objekat je obezbeđen 24/7 video nadzorom i alarmima, a svaki modul ima svoju posebnu pristupnu šifru tako da je bezbednost zagarantovana.

Biznis Inkubator je više od moderno opremljenog poslovnog prostora – Biznis Inkubator je institucija posvećena razvoju poslovanja i tržišta rada. Pružamo nepodeljenu podršku kroz mnogobrojne usluge stručnih kadrova, prominentna partnerstva i punu tehničku opremljenost kako bi se Vaš biznis neometeno razvijao i napredovao.

Saznajte više o inkubacionim i postinkubacionim uslugama koje nudi Biznis Inkubator i postanite deo produktivne, napredne i uspešne poslovne zajednice.

Inkubacione usluge

Biznis Inkubator kao poslovno-razvojna institucija pruža podršku u procesu osnivanja uspešnih novih preduzeća...

postinkubacione usluge

U cilju unapređenja i poboljšanja poslovne klime grada Kruševca proširili smo obim svojih usluga u Biznis Inkubatoru...

Iznajmljivanje konferencijske sale

Konferencijska sala je jedan od poslovnih modula Biznis Inkubatora...

startap

Startup, engl. Startup, je firma u početnom stadijumu razvoja koju uglavnom čini manji tim ljudi...

iznajmljivanje bilborda

Jedna od glavnih strategija uspešnog biznisa je napredan marketing u svrhu pojačane vidljivosti Vašeg brenda...

knjigovodstvene usluge

Knjigovodstvene usluge, ili usluge računovodstva, su esencijalni deo svakog biznisa...

coworking

Coworking je koncept individualnog rada i deljenja radnog prostora, ili kancelarije...