Stanari Biznis Inkubatora

Priority DOO

Stručnjaci u obradi akrila-pleksiglasa

063 335 222


Priority kreira displej proizvode za mesta prodaje. Vredna i odgovorna kompanija za dizajn i proizvodnju pleksiglas artikala po rešenjima i po meri klijenata.

Prometheus Distribution

Distributeri konzum proizvoda

060 / 3 202 111


Naša vizija i želja jesu da svežina i ukusi domaćih bogatstva budu poznatiji i traženiji. Ne samo regionu, već celom svetu. Svu energiju unosimo u ovu ideju.

Biro Hydro Code

Inženjerske delatnosti i tehničko savetovanje

+381 64 2061 012


Mi smo dobri statičari, gradimo i renoviramo celih 8 godina. Naše preduzeće ima kapacitete, da uradi manje i srednje objekte. Izvedemo sve usluge za građevinski nadzor .

HWT

Hardworking Technology DOO

+381 37 350 1443


HWT is oriented in Software development and Hardware production. Our specialty’s are ECR devices (Fiscal Cash Registers, Fiscal printers, POS therminals, etc.) and Metering & Consumption devices.

RZUR Politehna

064 151 9217


Sedinom 2005-e godine je delatnost Politehne proširena na računovodstvene poslove. Proširenje delatnosti na agencijsko vođenje poslovnih knjiga značilo je i potpunu preorijentaciju na iste poslove, tako da danas imamo dvadesetak poslovnih partnera i klijenata.
Sa obzirom na svoju kvalifikacionu strukturu, smatramo da mozemo da zadovoljimo potrebe mnogih klijenata u pogledu kvalitetnog praćenja poslovanja, da budemo servis i podrška u njihovom poslovanju i razvoju, jer samo tako možemo zajedno da budemo uspešni.

Tehnonik

062 245 316


AYA Tech DOO

064 641 28 55


Tehničko Razvojni Centar DOO

065 31 21 204


Vizantija 037

+38137443063 064 671 10 70


"VIZANTIJA 037" je konsultantska firma sa fleksibilnom organizacijom. Osnivač i glavni konsultant je Budimir Milojević, koji je konstantno angažovan od strane MMSPP gotovo jednu deceniju. Imamo vema dobru saradnju sa nekoliko renomiranih konsultantskih i sertifikacionih firmi, sa kojima se komplementiramo u cilju obezbeđivanja najboljih rešenja za naše klijente. Zadovoljni klijenti predstvljaju našu najbolju preporuku. Naša web adresa je vizantija037.rs
 

Često se dešava da se zbog loših informacija donese loše poslovne odluke. U razgovoru sa budućim klijentima, uviđamo slične nesuglasice, a imamo želju da pružamo svima tačne informacije. Tokom našeg postojanja,uvideli smo da se najviše vremena izgubi zbog loše komunikacije. Poučeni svojim iskustvom, posetili smo deo sa načešće postavljanim pitanjima i odgovorima.
Naravno, ukoliko imate neko pitanje, postavite ga ovde. Odgovor će te dobiti u nakrećen mogućem vremenskom roku.

1Kolika je cena zakupa prostora?
Postoje dve cenovne grupe u zavisnosti od delatnosti.
Ukoliko se bavite proizvodnjom, cena prve godine poslovne inkubacije je 101 din/m², u drugoj godini 135 din/m², trećoj 195 din/m² a u četvrtoj godini cena je 243 din/m².
Ukoliko ste u uslužnoj delatnosti, cena prve godine poslovne inkubacije je 101 din/m², u drugoj godini 172 din/m² i u trećoj godini 243 din/m².
Više informacija možete naći na strani o nama.
2Koliki su svi troškovi otvaranja firme?
Inicijalni troškovi otvaranja firme u Agenciji za Privredne Registre (APR) su različiti. Ukoliko se otvara privredno društvo, naknada za registraciju osnivanja, kao i objavljivanje osnivačkog akta je 5.900 din.
Registracija osnivanja preduzetnika je 1500 din, ili 1000 din ukoliko se registacija podnosi elektronski.
Ovo je jako široko pitanje. Na ovakva i slična pitanja smo uvek spremni da odgovorimo svojim korisnicima.
3Da li postoje dodatni troškovi?
Da, postoje. Pored inkubacionih troškova, korisnici plaćaju troškove: čišćenja, grejanja i troškova električne energije u zajedničkim prostorijama troškove komunalnih usluga, video nadzora i obezbeđenja.
Naravno, visine troškova se određuju veličine korisničkog porostora, kao i broja zaposlenih.