Iznajmljivanje bilborda

Jedna od glavnih strategija uspešnog biznisa je napredan marketing u svrhu pojačane vidljivosti Vašeg brenda i uvećanog prisustva Vašeg biznisa.

Biznis Inkubator se zalaže za razvoj lokalnog i regionalnog poslovanja i poslovnog napretka u cilju unapređenja generalnog tržišta i individualnog razvoja preduzetništva. U tom cilju nudimo usluge marketinga svim preduzetnicima i tipovima biznisa u vidu iznajmljivanja bilborda u Kruševcu.

Biznis Inkubator deluje kao posrednik između vašeg biznisa i potencijalnih klijenata koji Vam mogu doneti uvećani profit kroz povećanje vidljivosti Vašeg brenda i poslovnih usluga.

Zašto Iznajmiti Bilbord u Svrhu Održavanja

Kruševac napreduje u smislu procvata biznisa i inicijative u otvaranju novih malih i srednjih preduzeća. Kako bi se formiralo konkurentno tržište, preduzetnici koriste marketing i oglašavanje kao neke od primarnih alata za povećanje vidljivosti biznisa i poslovnih usluga i proizvoda.

Uvećajte prisutnost Vašeg poslovnog brenda oglašavanjem biznisa preko bilborda, dok se Biznis Inkubator stara da Vaša reklama bude vidljiva u svrhu promocije proizvoda i usluga koje nudite potrošačima i potencijalno vernoj klijenteli. Vi određujete trajanje kampanje, a naš stručni kadar se brine o tehničkoj podršci i montiranju Vašeg reklamnog materijala za bilbord.

Postarajte se da Vaše usluge dobiju zasluženu vidljivost i na taj način ostvarite Vaše poslovne ciljeve uz punu tehničku i kreativnu podršku Biznis Inkubatora.

Cena iznajmljivanja obe strane bilborda je 17,500 RSD mesečno, dok cena usluge može varirati u zavisnosti od dužine iznajmljivanja bilborda i potrebe za korišćenjem obe ili jedne strane reklamnog prostora.

Kontaktirajte nas i saznajte kako možete doći do atraktivne pozicije za reklamiranje i promociju Vašeg poslovanja uz adekvatnu marketinšku strategiju.
Link za kontakt