Coworking

Coworking je koncept individualnog rada i deljenja radnog prostora, ili kancelarije, koji je ujedno i deo inovativnosti poslovanja Biznis Inkubatora. U koraku sa novim tehnologijama i inovativnim načinom rada u domenu individualnog poslovanja, Biznis Inkubator otvara vrata svim zainteresovanim strankama koje imaju motiv da svoj biznis prenesu u produktivnu i tehnološki obogaćenu atmosferu.

Zašto izabrati Coworking za Vaše Poslovanje?

Coworking kao ostvarenje kocepta deljenja radnog prostora se iz d vaja kao jedan od najinovativnijih i najpovoljnijih načina individualnog poslovanja bez mesečnog ili godišnjeg obavezivanja u iznajmljivanju kancelarije. U slučaju da želite da prenesete Vaše poslovanje i radne navike u produktivnu atmosferu gde kreativnost cveta uz pomoć prijatnog poslovnog ambijenta, kao i tehnološke i tehničke pomoći, coworking u Biznis Inkubatoru je pravi način da Vašem biznisu pružite inovativni početak.

Coworking može ostvariti i poslovni tim, kao i poslovni ljudi koji su u pokretu i nemaju potrebu za iznajmljivanjem kancelarije koju bi k ideje upravo u coworking prostoru. Biznis In • Poštansko sanduče i prijemkubator je jedan od prvih centara za razvoj poslovanja u Srbiji koji nudi iznajmljivanje coworking prostora, dok je prvi u ponudi coworking poslovanja u Kruševcu.

Coworking u Biznis Inkubatoru

Biznis Inkubator obezbeđuje moderno opremlje • poslovanja kao jedne od najpovoljnijih faktora ovakvog kocepta rada.

Neka Vaši izbori vode ka uspešnijem poslovanju, neometenom radu u produktivnoj atmosferi i razvoju Vašeg biznisa uz podršku Biznis Inkubatora. Tehnološki napredak uslovljava i poslovni napredak, te našim korisnicima nudimo najpovoljnije uslove uz sva potrebna sredstva za rad.

U odnosu na potrebe Vašeg poslovanja, nudimo i druge profesionalne usluge koje Vam mogu pomoći da ostvarite Vaše ciljeve i ideje. Coworking je više od prijatnog i tehnički opremljenog prostora za rad – Biznis Inkubator nudi i usluge knjigovodstva, korišćenje sale za sastanke, opremu za prezentacije i izradu biznis planova. U kombinaciji sa veštim kadrovima i modernom opremom, Vaš biznis se razvija neometeno i u koraku sa inovacijom poslovanja, dok postoji i potencijal razvijanja profesionalnih zajednica i saradnje sa drugim korisnicama u raznim domenima poslovanja."

Ostvarite Vaše poslovne ideje i nove biznis kontakte uz punu podršku Biznis Inkubatora. Troškovi održavanja i režije su uključeni u naknadu za korišćenje coworking prostora.

Coworking paket sadrži sledeće usluge i povoljnosti:
• Korišćenje radnog mesta
• Korišćenje kuhinje i zajedničkog prostora
• WiFi
• Skeniranje i štampanje
• Parking mesto
• Korišćenje sale za sastanke
• Usluge knjigovodstva i pravni saveti

Link za kontakt