Gostujuće predavanje na temu “MARKETING GENERACIJE Z”, predavač Istok Pavlović

Biznis Inkubator u Kruševcu je, u cilju unapređenja i razvoja preduzetništva, pozvao Istoka Pavlovića, potvrđenog stučnjaka iz oblasti marketinga, da sa nama podeli svoja znanja i iskustva. Gostujuće predavanje na temu “MARKETING GENERACIJE Z” je održano 16. septembra 2021.g. u 18h u prostoru Start up centra koji je sastavni deo Biznis inkubatora u Kruševcu.

Generacija Z je prva generacija koja je rođena i odrasla u digitalnom dobu, kojoj je internet dostupan od prvih koraka i povezani su sa tehnologijom i društvenim mrežama više nego sve prethodne generacije. Generacija Z će postati nova proizvodna i potrošačka snaga u skorijoj budućnosti a njihova jedinstvena iskustva menjaju način na koji se kupuju i prodaju proizvodi i usluge.

Istok Pavlović je prisutne upoznao sa aktuelnim pojmovima u digitalnom marketing kao što su:
*Fiverr
*Dropshipping
*Drop servicing
*Affiliate marketing
*Content marketing

Predavač je zainteresovane uputio da jedan od načina za sticanja znanja o novim tehnikama i tehnologijama može biti i preko YouTube kanala uspešnih preduzetnika i podkasta sa sličnim temama kao što su “Naval” i “My first million”.

Nakon predavanja druženje se nastavilo uz prigodan ketering. U opuštenoj atmosferi, prisutni su bili u prilici da ostvare lični kontakt sa predavačem i dobiju savete u vezi konkretnih primera iz svojih preduzetničkih poduhvata.