Poseta NTP Niš

Naučno tehnološki park u Nišu danas su posetile gradonačelnik Jasmina Palurović i direktor Biznis inkubatora Martina Manojlović.

Direktor Naučno tehnološkog parka (NTP) Milan Ranđelović sa svojim pomoćnicima za infrastrukturu i menadžment – Milošem Petrovićem i Aleksandrom Đorđevićem upoznao je goste iz Kruševca sa načinom rada ovog Parka.

Ovo je bila prilika da domaćini iznesu svoja viđenja vezana oko što boljeg organizovanja i funkcionisanja start ap i malih preduzeća, a sve to što može da se iskoristi za poslovanje i rad privrednih subjekata u Biznis inkubatoru u Kruševcu. „Stojimo Vam na raspolaganju za svaki vid pomoći, jer imamo iskustva kako sa radom Biznis inkubatora, tako i sa NTP, tako da vam možemo olakšati rad i dati određene smernice za uspešnu realizaciju projekta“, rekao je gospodin Ranđelović.

Gospođe Palurović i Manojlović su domaćine upoznale sa onim što je do sada urađeno u Biznis inkubatoru i sa daljim planovima i ciljevima razvoja. „Zahvaljujemo vam na vašoj nameri da nam izađete u susret i pomognete u svim eventualnim problemima, a nadamo se da ćemo zajedničkom saradnjom doprineti kvalitetnom i uspešnom radu oba biznis subjekta“, rekle su gošće iz Kruševca.

Jednoglasan stav na ovom sastanku je da su ovakva organizovanja start ap i malih preduzeća, preko NTP i Biznis inkubatora, odličan podsticaj mladim ljudima za pokretanje biznisa, jer pored prostora mogu dobiti i logističku pomoć vezanu za poslovanje.