Poseta NTP Beograd

Imaš odličnu ideju ili prvi prototip, vladaš detaljima koji je čine i svakim danom nalaziš argument više za njihovu neophodnost, ali slika je mnogo šira.

Iskra inspiracije stvorila je nešto zanimljivo, ali daleko si od onoga što će tržište ili potencijalni investitor sa lakoćom razumeti i razmatrati.

Uz Raising Starts stičete neophodno ubrzanje i podršku, a mentori koji su bili “u tvojoj koži” i nebrojeno puta imali iste dileme, posvetiće ti se tako da ni jedno pitanje neće ostati bez adekvatnog odgovora.

Program Raising starts kreiran je kroz projekat “Tehnopark Srbija 2 – Podsticanje izvoza kroz razvoj tehnoloških parkova” kojim Vlada Švajcarske Konfederacije podržava dalji razvoj inovacija i tehnološkog preduzetništva u Srbiji. Projekat sprovode Državni sekretarijat za ekonomske poslove (SECO) i Naučno-tehnološki park Beograd kroz mrežu naučno-tehnoloških parkova u Beogradu, Nišu i Čačku.

Program podrške startapima u najranijim fazama razvoja Raising Starts, koji obuhvata intenzivne obuke za razvoj biznisa, mentorstvo, kao i finansijsku podršku do 15.000 CHF.

Na program mogu konkurisati startap timovi od najmanje 2 člana i inovativne kompanije osnovane ne duže od dve godine do datuma objavljivanja Javnog poziva, a koji razvijaju inovativne proizvode i usluge. Prijave su otvorene do 25. januara 2021. Prijave se mogu izvršiti na linku: Raising startup